SUMOstudio bliver til Hands
Der er sket noget spændende! Det synes vi i hvert fald selv. For efter næsten 20 år som SUMOstudio skifter vi navn, og det nye navn er [trommesolo trommesolo trommesolo] ... Hands!

Navneskiftet sker, fordi navnet SUMOstudio ikke længere afspejler det brede spektrum af opgaver, som vi løser for vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere:

→ Optimering af ordrebehandling og lagerstyring med henblik på at undgå pakkefejl og manuelt arbejde

→ Click & Collect-systemer til fysiske butikker med automatiseret SMS- og mailflow

→ Returanalyser fra undersøgelse af returårsager til implementering af konkrete tiltag

Men bare rolig! Hands fortsætter som den Sumoshop-partner du har lært os at kende som, og vi vil fortsat designe, opsætte og optimere websites og webshops i Sumoshop.

En udtalelse fra vores direktør:

"Hands, og hele identiteten rundt om Hands, er noget vi har arbejdet på i over et år. Det er kæmpestort for mig, at vi endelig kan dele det.

Visionen i Hands er at give alle multibrand-butikker nem adgang til digitalisering. Det har det været i SUMOstudio siden begyndelsen af 2003 og sådan bliver det fortsat i Hands.

Vi glæder os meget til at komme ud og snakke med alle vores kunder og samarbejdspartnere under Hands-fanen.

En stor tak til branding-bureauet Vulkan, der har hjulpet os med at destillere vores værdier og komptencer til det helt fantastiske resultat, vi står med i hænderne i dag. Og selvfølgelig også til alle i Hands, der har hjulpet med at få idéer fra papir og ud i virkeligheden."

- Lukas Storm Kaldan