Du er inviteret til morgenbrød og prismarkedsføring

Otello og Hands inviterer til gennemgang af prismarkedsføring. Læs mere og tilmeld dig her.
Læs mere
SUMOstudio bliver til Hands
Der er sket noget spændende! Det synes vi i hvert fald selv. For efter næsten 20 år som SUMOstudio skifter vi navn, og det nye navn er [trommesolo trommesolo trommesolo] ... Hands!

Navneskiftet sker, fordi navnet SUMOstudio ikke længere afspejler det brede spektrum af opgaver, som vi løser for vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere:

→ Optimering af ordrebehandling og lagerstyring med henblik på at undgå pakkefejl og manuelt arbejde

→ Click & Collect-systemer til fysiske butikker med automatiseret SMS- og mailflow

→ Returanalyser fra undersøgelse af returårsager til implementering af konkrete tiltag

Men bare rolig! Hands fortsætter som den SUMOshop-partner du har lært os at kende som, og vi vil fortsat designe, opsætte og optimere websites og webshops i SUMOshop.

En udtalelse fra vores direktør:

"Hands, og hele identiteten rundt om Hands, er noget vi har arbejdet på i over et år. Det er kæmpestort for mig, at vi endelig kan dele det.

Visionen i Hands er at give alle multibrand-butikker nem adgang til digitalisering. Det har det været i SUMOstudio siden begyndelsen af 2003 og sådan bliver det fortsat i Hands.

Vi glæder os meget til at komme ud og snakke med alle vores kunder og samarbejdspartnere under Hands-fanen.

En stor tak til branding-bureauet Vulkan, der har hjulpet os med at destillere vores værdier og komptencer til det helt fantastiske resultat, vi står med i hænderne i dag. Og selvfølgelig også til alle i Hands, der har hjulpet med at få idéer fra papir og ud i virkeligheden."

- Lukas Storm Kaldan