• SMV:Digital

Vi har flere specialister, der er godkendte rådgivere til SMV:Digital.

Hos Hands er vi stolte af at være godkendte rådgivere til SMV:Digital. Det betyder nemlig, at du kan bruge os som rådgivere, når du får tildelt støtte til dine digitaliseringsprojekter.

Der er ikke langt mellem vores mission og SMV:Digitals mission, for vi ønsker begge to, at gøre digital omstilling tilgængelig og håndterbar for små og mellemstore virksomheder, så de kan drage fordel af alle digitale muligheder.

Og når hverdagen er fyldt med driftsopgaver, og tiden er knap, så kan det være svært at overskue, hvordan man bedst udnytter digitale løsninger - og det vil vi gerne hjælpe med.

Vores dedikerede team af digitale eksperter er klar til at forvandle komplekse problemstillinger til enkle løsninger. Vi hjælper med at identificere de digitale indsatsområder, der kan forbedre jeres bundlinje, så I kan fokusere på det, I er bedst til.
Hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan altid skrive til Lukas på lukas@wearehands.dk eller til Emilie på emilie@wearehands.dk. Vi begge er godkendte rådgivere og vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder og behov.