• Systemskifte

Vi er eksperter i systemskifte, når du opgraderer webshop, kassesystem eller ERP.

De fleste synes, at det er en hovedpine at skifte systemer, men ikke os. Systemskifte er faktisk noget af det, vi er allerbedst til. Men vi forstår godt, hvorfor det har et dårligt ry.

I de fleste virksomheder opgraderes kernesystemerne kun én gang hvert årti, hvorfor det ikke meningsfuldt er at have specialiserede medarbejdere til det. Resultatet er at opgaven ofte havner hos en marketingmedarbejder, der må tage sig af systemskiftet, selvom det ikke er deres spidskompetence.

Virkeligheden er en anden hos os, hvor vi flytter data mellem systemer mange gange om året. Det er faktisk lidt af en spidskompetence hos os.

Det er ikke fordi systemskifte er magi. Vi kører de fleste projekter i mål på ryggen af erfaring, god kommunikation og en masse Excel.

Hvis du vælger Hands til et systemskifte, så starter vi med at dykke ned i dataene i dine nuværende systemer og identificerer, hvilken data vi skal flytte til det nye system. Inden vi importerer den, vasker vi den, så alle felter er formateret efter kravene fra det nye system, og til sidst importerer vi den.

Vi er ekstra skarpe til at håndtere skift af kassesystemer (POS) og har stor erfaring med systemerne Customers 1st, Admind, Front Systems, Easypos, Sitoo, DdD, Flexpos og K3 Imagine.
Emilie Holst, vores Solution Architect, har det overordnede ansvar for alle systemskifte, vi hjælper med i Hands. Emilie sikrer, at alle nødvendige interessenter, både systemer og medarbejdere, er tilstrækkeligt involveret i processen. Sammen afklarer vi, hvem der håndterer dataoverførslen fra det gamle system til det nye, og vi udfører alle nødvendige tests af det nye setup for at sikre, at alt fungerer perfekt, inden vi går live.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at gennemføre et systemskifte på en måde, der styrker din forretning og gør en markant forskel.

Brug for en hånd?

Lad os pege dig i den rigtige retning med afsæt i en uforpligtende snak om digitaliseringen af din virksomhed. Send en e-mail til lukas@wearehands.dk, så guider han dig i den rigtige retning.