• E-commerce Management

Du kan låne 10 års strategisk erfaring til, at styrke din webshop.

Det er ikke nemt at finde erfarne e-commerce managere for tiden, men vi har en af de bedste i branchen.

Rasmus Skovsgaard har 10 års erfaring som retail- og e-commerce manager i en virksomhed, der omsætter for et tocifret millionbeløb online og har 10 etablerede butikker rundt om i Europa.

Har du brug for en erfaren e-commerce manager? Vi låner ham nemlig gerne ud. Det er faktisk hele idéen med, at vi har ham.

Vi tager din virksomhed fra A til B, hvor A er identificering og indfrielse af digitalt potentiale, og B er implementering af konkrete tiltag, der realiserer det.Vi har hjulpet adskillige virksomheder med at styrke deres e-commerce-strategi, fra små startups til etablerede brands som MSCH Copenhagen, MR, FashionDeluxe og Zoey.
Vores ekspertise dækker alt fra opsætning af nyhedsbreve og forsider baseret på tidligere ugers salgsdata til udarbejdelse af strategiske årsplaner, der sikrer, at du indfrier det potentiale, din forretning rummer. I starten laver vi mest praktisk arbejde for at bevise hypoteser, men over tid bliver vi en tæt strategisk partner. Det er nemlig ikke meningen, at vi skal blive hængende for evigt, tværtimod. Det er meningen, at vi skal skabe noget økonomisk bæredygtigt, der bliver selvkørende i din forretning.

Faktisk bliver vi ofte spurgt, om vi vil deltage i ansættelsessamtalerne, når en virksomhed skal ansætte sin første fuldtidsansatte - og det vil vi gerne.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder i e-commerce.

Brug for en hånd?

Lad os pege dig i den rigtige retning med afsæt i en uforpligtende snak om digitaliseringen af din virksomhed. Send en e-mail til lukas@wearehands.dk, så guider han dig i den rigtige retning.