• Retail Management

Omsæt dataen fra dit kassesystem til konkrete beslutninger i din butik.

Står mine varer de rigtige steder i butikken, er min vagtplanlægning optimal, hvordan omsætter jeg for mere, kan jeg øge mit mersalg og performer alle mine leverandører, som de skal?

Det er nogle af de spørgsmål, vi besvarer i vores samarbejde om retail management. Din data er vores udgangspunkt og når du har en fysisk butik, så er det dataen fra dit kassessystem, der er alfa og omega for at kunne træffe gode beslutninger. Det er også den data, der bliver udgangspunktet for mange af de anbefalinger, vi kommer med.

Kan du så ikke bare gøre det selv? Jo, endelig! Men har du tid til og får du det prioriteret? De fleste af vores kunder har erkendt, at det er en af de ting, de ikke når, i en travl hverdag. Årsagen er at det er svært at prioritere at gennemgå sine POS-rapporter mellem kunder i butikken, sene arbejdsdage og sygemeldinger fra medarbejdere. Og det er så her vi kommer ind i billedet.
Rasmus Skovsgaard, vores erfarne retail- og e-commerce manager, leder alle retail-projekter i Hands. Han sikrer, at din butik får den nødvendige indsigt og sparring for at optimere driften og øge omsætningen.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at analysere dine POS-data og omsætte dem til konkrete anbefalinger. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vælge det rigtige system og udnytte dit fulde potentiale.

Brug for en hånd?

Lad os pege dig i den rigtige retning med afsæt i en uforpligtende snak om digitaliseringen af din virksomhed. Send en e-mail til lukas@wearehands.dk, så guider han dig i den rigtige retning.