• Strategisk Implementering

Hiv en ekspert ind udefra og kom i mål med dine vækstambitioner.

Der er ikke inspiration, der mangler hos de små og mellemstore virksomheder, vi møder. De fleste har alle de rigtige idéer. Det handler i stedet om erfaring, beslutningskompetence og prioritering, og det vil vi gerne hjælpe med.

I en travl hverdag kan det være svært at gribe alle muligheder og få prioriteret de rigtige fokusområder, når alle interne ressourcer er fuldt booket med vigtige driftsopgaver. Derfor møder vi mange virksomhedsejere, der ønsker at få nye øjne på vækstpotentialerne for deres forretning.

Vi indtager en udførende konsulentrolle, hvor vi træder ind i din virksomhed og kigger ned i alt fra sammensætning af personalegruppe til valg af samarbejdspartnere og systemer. Til sidst står du med en konkret handlingsplan, så det er tydeligt for dig, hvor der skal investeres.

Handlingsplanen kan du bruge som et værktøj, der sikrer, at du overholder jeres salgsmål uden at overstige jeres budgetter. Vores erfaring med andre virksomheder giver os indsigt i, hvad der virker, og hvordan du kan nå dine mål på den mest effektive måde.
Rasmus Skovsgaard, vores erfarne retail- og e-commerce manager, er vores senior strateg. Han leder alle vores strategiske projektern og sikrer, at din virksomhed får den nødvendige strategiske sparring og implementering.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med strategisk implementering og udnytte dit fulde potentiale.

Brug for en hånd?

Lad os pege dig i den rigtige retning med afsæt i en uforpligtende snak om digitaliseringen af din virksomhed. Send en e-mail til lukas@wearehands.dk, så guider han dig i den rigtige retning.