• Hands — Digitaliseringsbureau

  Hands — Digitaliseringsbureau

  Strategisk implementering
  Kom hurtigt i gang
  Bliv klogere ↓
 • Hands — Digitaliseringsbureau

  Hands — Digitaliseringsbureau

  Strategisk implementering
  Kom hurtigt i gang
  Bliv klogere ↓

Løft din butik til nye højder

Få 6 måneders ekspertise fra e-commerce- og retailekspert Rasmus Skovsgaard og oplev en transformation af din forretning. Med 7 års erfaring som ecommerce- og retailmanager i en af Danmarks største modegiganter er Rasmus udstyret med den nødvendige hands-on erfaring til at arbejde strategisk med digitale marketingbudgetter og identificere skjult potentiale.

Med Strategisk implementering får du en unik mulighed for at tage din butik til nye højder. Hands vil foretage en total gennemgang af din forretning og analysere alle aspekter af din digitale tilstedeværelse. Vi vil identificere områder med uudnyttet potentiale og prioritere de rigtige indsatser for at sikre en økonomisk succesfuld implementering.

Ved at investere i Strategisk implementering får du ikke kun Hands' ekspertise, men også en konkret plan for at indfri det økonomiske potentiale i din forretning. Sammen med Hands vil du opbygge en strategi, der passer til dine specifikke behov og mål.

01 GratisIndfri potentiale

Afsættet for dit forløb sammenfattes i en rammesætning, så vi sikrer den rigtige kurs


1 timers møde hos dig

02 Brug data

Sammen dykker vi ned i tilgængelig data og identificerer de største potentialer.

3 timers møde hos dig

03 Budgetgennemgang

Efterbehandlet data kobles med workshoppens indsigter i en handgribelig analyse.04 Marketingindsats

Anbefalingerne gennemgås og prioriteres, så det er nemt for dig at handle på dem.

2 timers møde hos dig

Vælg det rigtige tema

Digital transformation er en nøglefaktor for succes i den moderne virksomhedsverden. Men det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Det er med i Strategisk implementering, at vi hjælper med at finde det rigtige tema, som du skal prioritere her og nu.

Her er nogle af de temaer, som vi tidligere har arbejdet med, når vi har hjulpet andre virksomheder, med at komme foran i køen:
→ Øget omsætning→ Automatisering af manuelle processer → Valg af nyt kassesystem→ Højere konverteringsrate→ Højere ordreværdi→ Optimering af webshop→ Optimering af kassesystem→ Optimering af lagerstyring→ Optimering af integrationer mellem systemer→ Brugervenlighed og stærkere kunderejser

Hvad koster det?

Strategisk implementering er en investering i din virksomheds digitale fremtid. Vi er dedikerede til at sikre, at din virksomhed får det maksimale ud af dens digitale transformation.

15.000 kr

Abonnementspris og fast periode aftales inden forløbets start
Lad os arbejde sammen for at sikre en lysende digital fremtid for dig.

Kom i gang nu!

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet.

Rasmus Skovsgaard
E-com and Omni-Channel Strategy

+45 30 60 23 42
rasmus@wearehands.dk

20 år med gode kunder

Hos Hands ved vi, hvor vigtigt det er at have et stærkt digitalt fundament, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at bygge det. Så hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit digitale potentiale, så er Strategisk implementering noget for dig.