• Systemvalg

Få hjælp til at vælge de helt rigtige systemer til din forretning.

Vi bliver ofte inddraget, når vores kunder skal vælge nye systemer, og det kan være en kompliceret proces. Det system, der er rigtigt for én virksomhed, kan være helt forkerte for en anden.

Svarene finder man være, at kigge dybt ind i behovene. For det er de færreste virksomheder, de egentlig ønsker at skifte systemer. Det de i virkeligheden ønsker er løsninger på deres problemer. Og behovet for systemskifte opstår så, når eksisterende systemer igen og igen bliver en begræsning på at finde og implementere de løsninger.

Vi hjælper med at identificere alle udfordringer og omsætte dem til konkrete kravspecifikationer, der kan bruges til at gå til systemleverandører og tage dialogen videre. Det er sådan vi sikrer, at du vælger det rigtige system for din virksomhed - og vi deltager også gerne i samtalerne med nye leverandører og sikrer, at alt bliver som aftalt.
Emilie Holst, vores erfarne Solution Architect, vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at der findes konkrete løsninger på alle identificerede udfordringer.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at vælge det rigtige system og udnytte dit fulde potentiale.

Brug for en hånd?

Lad os pege dig i den rigtige retning med afsæt i en uforpligtende snak om digitaliseringen af din virksomhed. Send en e-mail til lukas@wearehands.dk, så guider han dig i den rigtige retning.