• Webshops

Vi har bygget mere end 100 webshops med stærke integrationer.

Hos os har vi gennem årene skabt mere end 100 webshops. Det inkluderer samarbejder med prominente brands som Soulland, Zarkoperfume, MSCH Copenhagen og Pas Normal Studios.

En af vores største bedrifter er udviklingen af en omfattende webshop til Wunderwear, som integrerer vare-, lager- og salgsdata på tværs af koncernens 36 fysiske butikker.

Man kan ikke være den bedste til alt i verden, og det er vi heller ikke. Men lige når det kommer til webshop-projekter med komplekse dataflyt, stærke integrationer og langhåret systemskifte, så tør vi godt sige, at vi er nogen af de bedste, der findes.

Vi fokuserer hovedsageligt på små og mellemstore virksomheder, hvor automatisering og stærke integrationer er afgørende. For det er helt essentielt, når man skal opbygge en effektiv forretning med begrænsede ressourcer, at vi ikke bygger noget, der kræver en masse manuelt arbejde at drifte. Ja, faktisk uanset hvilken størrelse din virksomhed har, så gør automatisering og integration en stor forskel. Det er bare en endnu større sandhed for virksomheder uden uanede ressourcer.
Vi kan sådan set integrere hvad som helst med hvem som helst, men vi er særligt gode på kassesystemerne Customers 1st, Admind, Front Systems, Easypos, Sitoo, DdD, Flexpos og K3 Imagine. Derudover har vi rigtig meget erfaring med integrationer til økonomisystemer e-conomic, C5, Navision og Business Central. I det hele taget kan vi bare rigtig godt lide, når dine forretningssystemer fungerer gnidningsløst sammen.

Vores arbejde bygger på en kombination af analyse, strategi, kreativitet, design og udvikling. Vi skaber positive resultater for ambitiøse virksomheder og vi tænker integreret og sikrer, at der er sammenhæng i alt, hvad vi udvikler, fra strategi og idé til det færdige koncept.

Hvis du står over for udfordringen med at bygge en webshop, hvor automatisering og integration er i fokus, er vi klar til at hjælpe. Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og finde den bedste løsning for din virksomhed.

Tag kontakt til os, og lad os sammen skabe en webshop, der styrker dit brand og din digitale tilstedeværelse. Vi er klar til at gøre en markant forskel for din forretning.

Brug for en hånd?

Lad os pege dig i den rigtige retning med afsæt i en uforpligtende snak om digitaliseringen af din virksomhed. Send en e-mail til lukas@wearehands.dk, så guider han dig i den rigtige retning.