Vi er specialister med ekspertise i
multibrand-butikker.

Hands er stiftet med visionen om at give alle multibrand-butikker nem adgang til digitalisering. Siden begyndelsen i 2003 har det været målet at styrke den samlede forretning for butikkerne med de bedste og nyeste digitale værktøjer.

En hands-on tilgang

Vores metode er simpel. Det er hænderne op af lommen og en tur fra lageret til butiksgulvet. Dine behov og problemstillinger håndteres med øje for både din hverdag og dit team. Det er ligefremt og handlingsorienteret.

Det handler om at identificere hvordan tingene er i virkeligheden. Vi gennemgår dine systemer, dit lager og din butik. Sammen finder vi ud af, hvad virker godt, hvad kan effektiviseres og kan medarbejderne nemt håndtere det. Målet er at omsætte den viden til en løsning, der gør, at du anvender dine ressourcer bedst muligt.

20 år med gode kunder

Over de sidste 20 år har vi samarbejdet med nogle af de mest spændende butikker i landet. Vi har designet og implementeret webshops, optimeret ordrebehandling og lagerstyring, samt udviklet og opsat scanningssystemer i alt fra butikker til store lagerbygninger.