Smart mersalg i kurven

Vi er endelig kommet på plads med definitionen for en længe efterspurgt funktion - smart mersalg i kurven - hvor man, direkte i kurven, kan præsentere kunder for produkter.
Basis funktionaliteten er at man kan oprette en tilbehørspakke i backend, der så vil blive vist i kurven, som vist på skitsen nedenunder. Gør man ikke andet, så bliver den samme tilbehørspakke vist i alle kurve for alle kunder.
Men vi har lavet en ekstra tilføjelse, hvor man kan vælge en relation på en tilbehørspakker. Det betyder, at vælger man sektionen "Sko" en tilbehørspakke med sko-imprægnering i, så vises tilbehørspakken kun i kurven, når kurven indeholder en varer fra sektionen. Sko-imprægnering præsenteres altså kun i kurven, hvis kurven indeholder sko. Smart, ikke?

Løsningen findes ikke endnu, men den er estimeret til 22.000 kr. Fordi det er et estimat i den høje ende, så forsøger vi at finde dækning på projektet på tværs af flere samarbejdspartnere.

Hvis du er interesseret i at få den skitserede løsning, så skal du derfor rette henvendelse til Lukas på lukas@wearehands.dk.