En hjælpende hånd til POS-skifte

Det kan være en hovepine at skifte systemer. Derfor tilbyder vi produktet POS-skifte, der effektivt sikrer en problemfri overgang fra dit tidligere kassesystem til det nye.

Med POS-skifte fra Hands kan du være tryg ved, at din virksomheds overgang til det nye kassesystem vil være gnidningsløs og bekymringsfri. Vi er her for at gøre det komplekse enkelt og hjælpe dig med at opnå en problemfri digital transformation.

Vores primære mål er at sikre, at alle dine vigtige data forbliver intakte under skiftet. Med POS-skifte garanterer vi, at varer fra dit tidligere kassesystem vil blive matchet med tilsvarende varer i det nye system.

Vi tager højde for din webshop

Foretager du POS-skifte i en forretning, der kører med webshop, kan vi sagtens hjælpe dig. Med os ombord vil dine webshopdata forblive uændrede, herunder varebilleder, varebeskrivelser, varers tilknyttede varianter og andre varerelationer. Vi sørger også for, at de funktioner, du i øjeblikket bruger i dit nuværende kassesystem (såsom gavekort), vil fungere problemfrit i det nye system.

Vi koordinerer skiftet og sørger for, at alle nødvendige interessenter, både systemer og medarbejdere, er nødvendigt og tilstrækkeligt involverede i processen. Sammen vil vi afklare, hvem der håndterer overførslen af data fra det gamle kassesystem til det nye. Vi vil også udføre alle nødvendige tests af det nye setup for at sikre, at alt fungerer perfekt, inden vi går live.01 Dataflyt

Sammen dykker vi ned i tilgængelige data i dit nuværende POS-system og identificerer hvilken data, vi skal flytte til det fremtidige POS-system. Dernæst udføres selve dataflyttet.

02 Dataparring

Når dataen er flyttet, skal den parres med eksisterende data i din webshop. På den måde sikrer vi, at al den vareberigelse, du har foretaget i din webshop forbliver uændret. Alt det står vi for.

03 Datavalidering

Efter dataparringen kommer vi til et af de mest kritiske punkter forbundet med et POS-skifte; Datavalidering og test - og vi udfører begge dele og inddrager dig i nødvendigt omfang.

04 Livesætning

Når vi har lavet dataflyt, dataparring og datavalidering, er vi klar til at lave det endelige skifte. I tæt dialog med dig, foretager vi skiftet. Så snart livesætningen er gennemført, kan du påbegynde alt dit normale arbejde, men nu i et nyt POS-system.

Kassesystemer

Udnyt andres erfaringer og få nye værdifulde kontakter. Hands hjælper dig med at bygge bro med andre relevante butikker og leverandører.

Hvad koster det?

Et POS-skifte er en investering i din virksomheds digitale fremtid. Vi er dedikerede til at sikre, at din virksomhed får det maksimale ud af dens digitale transformation.

35.000 kr

Intet abonnement eller ekstra udgifter
Lad os arbejde sammen for at sikre en lysende digital fremtid for dig.

Kom i gang nu!

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet.

Emilie Holst
Teknisk projektleder

+45 28 72 34 98
emilie@wearehands.dk

20 år med gode kunder

Hos Hands ved vi, hvor vigtigt det er at have et stærkt digitalt fundament, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at bygge det. Så hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit digitale potentiale, så er POS-skifte noget for dig.