• Hands — Digitaliseringsbureau

  Hands — Digitaliseringsbureau

  Digitalt Forspring™
  Kom hurtigt i gang
  Bliv klogere ↓
 • Hands — Digitaliseringsbureau

  Hands — Digitaliseringsbureau

  Digitaliser din butik.
  Nemt og effektivt.
  Læs mere om os →

Hvad er Digitalt Forspring?

Vores team af erfarne digitaliseringskonsulenter vil arbejde tæt sammen med de aktuelle medarbejdere i din virksomhed for at identificere et uindfriet potentiale. Resultatet af vores samarbejde er en række konkrete anbefalinger, der vil hjælpe dig med at indfri det identificerede potentiale.

Når vi er i mål, vil du stå med konkrete anbefalinger, som du kan handle på, så du får mest muligt ud af dine digitale muligheder.

Digitalt Forspring indeholder følgende fire elementer:

En ramme

Sammen aftaler vi en rammesætning, hvor vi er enige om temaerne, så vi sammen sikrer, at du får den bedste og mest effektive rådgivning.

Denne del er gratis og omkostningsfri for dig, da det er vigtigt for både os og dig, med faste rammer før vi starter.

En workshop

Sammen dykker vi ned i dataen, som er til rådighed i jeres forretning i dag. Vi arbejder først og fremmest data- og procesbaseret. Konkret er workshoppen en dag, hvor vi kommer forberedte ud til jer og bliver klogere på de udfordringer, som I står over for i dag.

En analyse

I forlængelse af workshoppen, bruger vi 2-3 uger på, at efterbehandle dataen og sammenholde den med information fra workshoppen. Analysen er der, hvor vi går ind og finder muligheder og løsninger imellem de udfordringer, som er blevet klarlagt på workshoppen.

En anbefaling

Vi præsenterer vores anbefalinger på en klar og forståelig måde, så du kan handle på dem med det samme.

Det handler om at sikre, at du får mest muligt ud af dine digitale muligheder - både her og nu og i den lange bane.

Vælg det rigtige tema

Digital transformation er en nøglefaktor for succes i den moderne virksomhedsverden. Men det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Det er med i Digitalt Forspring, at vi hjælper med at finde det rigtige tema, som du skal prioritere her og nu.

Her er nogle af de temaer, som vi tidligere har arbejdet med, når vi har hjulpet andre virksomheder, med at komme foran i køen:
→ Øget omsætning→ Automatisering af manuelle processer → Valg af nyt kassesystem→ Højere konverteringsrate→ Højere ordreværdi→ Optimering af webshop→ Optimering af kassesystem→ Optimering af lagerstyring→ Optimering af integrationer mellem systemer→ Brugervenlighed og stærkere kunderejser

Hvad koster det?

Digitalt Forspring er en investering i din virksomheds digitale fremtid. Vi er dedikerede til at sikre, at din virksomhed får det maksimale ud af dens digitale transformation.

25.000 kr

Intet abonnement eller ekstra udgifter
Lad os arbejde sammen for at sikre en lysende digital fremtid for dig.

Kom i gang nu!

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet.

Lukas Kaldan
CEO & co-owner

+45 30 26 43 87
lukas@wearehands.dk

20 år med gode kunder

Hos Hands ved vi, hvor vigtigt det er at have et stærkt digitalt fundament, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at bygge det. Så hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit digitale potentiale, så er Digitalt Forspring noget for dig.