Sæt en stærk kurs for din vækstrejse med en detaljeret gennemgang af din virksomhed
I en travl hverdag kan det være svært at gribe alle muligheder og få prioritere de rigtige fokusområder, når alle interne ressourcer er fuldt booket med vigtige driftopgaver. Derfor møder vi mange virksomhedsejere, der ønsker at få nye øjne på vækstpotentialerne for deres forretning.

Fra A til Z

Til det formål har vi sammensat et skræddersyet forløb, hvor din virksomhed bliver gennemgået fra A til Z med afsæt i en datadrevet tilgang. En struktureret analyse af din forretning, hvor målet er at skabe fornyet overblik og beslutningskraft.

Vi indtager en udførende konsulentrolle, hvor vi træder ind i din virksomhed og kigger ned i alt fra sammensætning af personalegruppe til valg af samarbejdspartnere og systemer. Til sidst står du med en konkret handlingsplan, så det er tydeligt for dig, hvor der skal investeres. Du får et værktøj der kan sikre, at du overholder jeres salgsmål uden at overstige jeres budgetter.

Fase 1:
Gennemgang og analyse

Din virksomheds performance gennemgåes med afsæt i din organisationsopbygning og tilgængeligt data. Vi kommer med en analyse af hvad din forretning burde kunne opnå og hvad det vil kræve at virksomhedens forskellige enheder, så dine budgetter og forretningsmål sættes så realistisk som muligt.

Varighed → 1 måned

Fase 2:
Implementering baseret på data

Herfra går vi som konsulenter ind i en mere udførende rolle med fokus på at målsætninger fra handlingsplanen, der blev udarbejdet i første fase, rent faktisk kommer til at ske. Vi arbejder målrettet med konkrete implementeringsopgaver, som er prioriteret ud fra, hvad der skaber størst værdi.

Varighed → 2 måned

Hvad koster det?

Digital Booster™ er en investering i din virksomheds digitale fremtid og vi vil gerne gøre det nemt for dig at komme i gang. Derfor tilbyder en unik mulighed for at prøve produktet til en nedsat pris i 3 måneder fra d. 1. januar 2024.

→ 15.000 kr/md.

Det kræver introduktionsmøde og godkendelse at gøre brug af tilbuddet

Kom i gang nu!

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet.

Rasmus Skovsgaard
E-com and Omni-Channel Strategy

+45 30 60 23 42
rasmus@wearehands.dk