Afprøv potentialet i at have en e-commerce manager i dit team, uden at løbe den store risiko
Hvis du drømmer om, at teste potentialet ved, at have en e-commerce manager i din virksomhed, så er e-com- merce management sporet noget for dig. Din mulighed for, at opbygge et solidt grundlag, der kan være afsættet for at vækste din virksomheds e-commerce forretning.

Vi matcher dit behov

Vi har samlet alle vores praktiske erfaringer med drift og vækst af e-commerce-platforme i dette produkt, hvor du fra første dag får en ekspert ombord, som er klar til at realisere dit vækstpotentiale. Et fleksibelt og målbart setup, hvor du kan tilføje nøjagtig de ressourcer, som matcher dit behov.

Du løber en lavere økonomisk risiko, ved at teste potentialet uden at lave fastansættelser. Når grundlaget er på plads, så hjælper vi dig med at finde den rette interne ressource til din virksomhed. Det er succeskriteriet for os.

Den ugentlige opgavecyklus

Hvad koster det?

Digital Booster™ er en investering i din virksomheds digitale fremtid og vi vil gerne gøre det nemt for dig at komme i gang. Derfor tilbyder en unik mulighed for at prøve produktet til en nedsat pris i 3 måneder fra d. 1. januar 2024.

→ 15.000 kr/md.

Det kræver introduktionsmøde og godkendelse at gøre brug af tilbuddet

Kom i gang nu!

Hjemmesider, webshops, markedsføring og drift behøver ikke at være indviklet.

Rasmus Skovsgaard
E-com and Omni-Channel Strategy

+45 30 60 23 42
rasmus@wearehands.dk