Rentista udarbejder ordreflow til cirkulært modekoncept med tøjudlejning.

Forbedring af ordrebehandlingsproces til det cirkulære modekoncept Rentista.

Kunde

Rentista

Service

Ordrebehandling

Periode

2020

Rentista — Ordrebehandling

Forud for åbningen af Shopify-platformen rentista.dk ligger timevis af arbejdstimer. For udover markedsundersøgelser og opbygning af branduniverset, så ligger der et maskinrum, lige i midten af det hele, gemt under overfladen hvor ingen kigger.

For hvordan automatiserer man lige en nytænkende abonnementsforretning, så ordrebehandling og brugervenlighed går hånd i hånd?

Man starter selvfølgelig et samarbejde med your friendly neighborhood digitaliseringsbureau, Hands.

Hele det cirkulære miljø kom hurtigt på plads. Tøjet sendes til kunden, kunden har tøjet i en måned, tøjet sendes til rens og udbydes så igen til leje. Det er lige til.

Men hvad gør man hvis en kunde ikke sender tøjet tilbage som planlagt? Den var værre. For det er rigtig svært at tvinge en kunde til at gøre noget uden at være i risikozonen for at give en dårlig oplevelse samtidig.

Hvad vores kunder siger

Hands arbejder altid med blik for helheden. Vores samarbejde med dem har givet os et stærkere fundament at bygge forretningen på. — Anne Marie Preisler
Co-founder i Rentista
Løsningen kom på bordet under en workshop med Hands fra en uventet inspirationskilde; Lovefilm. Og hvad er det så? Bare rolig, det er ikke så pikant som det lyder.

I 00'erne kunne man leje DVD'er, og senere blu-rays, hos virksomheden Lovefilm. De tilbød leje af 1 eller 2 fysiske film ad gangen indtil de lukkede i 2017 ved streamingtjenesternes indtog på den globale scene.

Den afgørende forskel i setuppet for hvordan Lovefilm udlejede film og Rentistas foreløbige planer var, at Lovefilm udlejede film helt uden periodebegrænsning. Så i stedet for at leje 1 eller 2 film om måneden, hvorefter man skulle returnere på et bestemt tidspunkt, så bestemte brugerne selv, hvornår de returnerede.

Og dén løsning kunne bruges på tøj også.

Løsningen blev altså, at man hos Rentista kunne beholde tøjer, så lang tid som man vil, og bytte det hver gang en ny lejeperiode begynder (efter 30 dage). Og hvis man så ønsker, at bytte lidt oftere, så kan man bare købe en ekstra ombytning.

Smart ikke? Det synes vi.

Det har vi hjulpet med:


Workshop om forretningskoncept med fokus på effektivisering af ordrebehandling
Udvikling af konkrete forslag til effektivisering af ordrebehandlingen med udgangspunkt i workshop

Vil du vide mere?

Lukas Kaldan
CEO & co-owner

+45 30 26 43 87
lukas@wearehands.dk

Få automatisk besked om nye projekter

Vi giver kun lyd fra os 12 gange om året (eller under). Så ingen grund til at frygte en perfect mail storm.

Få automatisk besked om nye projekter, når vi komm

Vi giver kun lyd fra os 12 gange om året eller under. Så ingen grund til at frygte en perfect mail storm.