Du er inviteret til morgenbrød og prismarkedsføring

Otello og Hands inviterer til gennemgang af prismarkedsføring. Læs mere og tilmeld dig her.
Læs mere

Moss Copenhagen — Click & Collect

Sammen med Moss Copenhagen har vi udviklet et system til Click & Collect, der er et aktiv for både kunder, butikspersonale og forretning.

Kunde

Moss Copenhagen

Service

Click & Collect

Periode

2018 → Nu

Click & Collect forstærker synergien mellem fysiske butikker og webshop

Moss Copenhagen er en danskejet tøjvirksomhed, der blev grundlagt i 2010 og har foruden en online shop 18 fysiske butikker fordelt i både Danmark, Norge og Holland.

Det er et stort ønske for Moss Copenhagen, at gøre alt hvad de kan for at indfri slutbrugerens forventninger til service og udvalg af varer. Derfor har Hands i samspil med Moss Copenhagen udviklet et system til Click & Collect, som giver kunderne mulighed for at købe fra hele det store online varesortiment og få det leveret i deres lokale butik.

Click & Collect-ordrer afsendes alle fra ét lager ud til butikkerne. I butikkerne scanner personalet ordren ved modtagelse og igen ved udlevering. På den måde vil slutbrugeren automatisk modtage emails ved ændret ordrestatus og sågar påmindelser om afhentning, såfremt det er aktuelt.

Systemet tilgodeser ikke blot slutbrugeren, men er også er et aktiv for butikspersonalet og såvel som for forretningen, da synergien mellem den fysiske og den online butik forstærkes.