FashionDeluxe fik vækstgrundlaget på plads med ny handlingsplan.

Den odenseanske multibrand-butik FashionDeluxe har gennemført et 3 måneders forløb med Hands, hvor formålet har været at indramme en strategisk fremtidssikring af forretningen ved at optimere nøgleområder som kassesystem, webshop-platform, konverteringsrate, systemintegrationer, returrate og manuelle processer.

Kunde

FashionDeluxe

Service

Digital Booster™

Periode

2023 → Aktiv

De rette initiativer

Vi har bidraget til den løbende indsats i FashionDeluxe med at identificere de rette initiativer til at styrke forretningsgrundlaget.

Over et 3-måneders forløb har vi analyseret e-commerce-forretningen med udgangspunkt i aftalte KPI'er, herunder returprocent, konverteringsrate, markedsføringskalender, markedsføringsbudgetter og marketingkanaler.

Resultatet er en prioriteret handlingsplan.

Hvad vores kunder siger

Vi er glade for samarbejdet med Hands, der har resulteret i en tydelig strategisk handlingsplan. Deres professionelle tilgang og ekspertise har været afgørende for at løfte vores forretning. — Kim Pedersen
E-commerce-manager i FashionDeluxe
I slutfasen af forløbet var vores rolle mere udførende med fokus på at målsætninger fra handlingsplanen, der blev udarbejdet i første fase, rent faktisk kommer til at ske. Vi prioriterede hele handlingsplanen sammen med FashionDeluxe med udgangspunkt i tilgængelig ressourcer virksomheden.

Med en prioriteret handlingsplan havde FashionDeluxe en færdig køreplan for de kommende 12 måneders strategiske initiativer.

Gennemgang og analyse


Vi har lavet en en analyse af hvad FashionDeluxe burde kunne opnå og hvad det vil kræve at virksomhedens forskellige enheder.

Implementering baseret på data


Vi arbejder målrettet med konkrete implementeringsopgaver, som er prioriteret ud fra, hvad der skaber størst værdi.

Vil du vide mere?

Rasmus Skovsgaard
E-com and Omni-Channel Strategy

+45 30 60 23 42
rasmus@wearehands.dk