Dr. Adams sender mærkevarer til hele verden fra butikken i Odense.

Sammen med Dr. Adams har vi designet og udviklet webshoppen dr-adams.dk, der fra butikken i Odense sælger nøje udvalgte mærkevarer til det meste af verden.

Kunde

Dr. Adams

Service

Webshop

Periode

2011 → Aktiv

Multibrand-butik og webshop

Dr. Adams er en dansk multibrand fashion butik beliggende i Odense, med både en dame- og herreafdeling. Butikken er grundlagt i 1994, og er ejet af Jacob og Stine Larsen.

Sortimentet udvælges personligt af Stine og Jacob selv fra de store modebyer over hele verden, og der lægges vægt på et tidløst holdbart design, krydret med de nyeste trends og deres egen personlige smag. Udover den fysiske butik, tilbyder Dr. Adams også hele deres univers online i en webshop. På deres webshop har Dr. Adams skabt en blog, hvor Team Adams kommer med anbefalinger og inspiration med alt inden for mode og kultur, baseret på de seneste trends fra ind- og udland.

Som digitaliseringsbureau hjælper Hands Dr. Adams med løbende at optimere og udvikle webshoppen, så det online univers altid stemmer overens med den personlige oplevelse kunderne får i den fysiske butik.

Få automatisk besked om nye projekter

Vi giver kun lyd fra os 12 gange om året (eller under). Så ingen grund til at frygte en perfect mail storm.

Få automatisk besked om nye projekter, når vi komm

Vi giver kun lyd fra os 12 gange om året eller under. Så ingen grund til at frygte en perfect mail storm.