Du er inviteret til morgenbrød og prismarkedsføring

Otello og Hands inviterer til gennemgang af prismarkedsføring. Læs mere og tilmeld dig her.
Læs mere

Butler-Loftet — Webshop

Sammen med Butler-Loftet har vi designet og udviklet webshoppen butler-loftet.dk, der har en lagerintegration til kassesystemet i deres 3 butikker.

Kunde

Butler-Loftet

Service

Webshop

Periode

2017 → 2022

Tre fysiske butikker og ét dedikeret webshop-lager

På Butler-Loftets webshop kombinerer de alle deres fem inspirerende koncepter: Butler, Loftet, Richard, Loft by Loftet og Butler-Loftet. På webshoppen finder man størstedelen af udvalget fra butikkerne, og stemningen er mindst lige så god og inspirerende som i de fysiske butikker, hvilket i den grad skaber et match mellem det digitale og fysiske univers.

Butler-Loftet byder på et stort udvalg af danske og internationale brands. På deres webshop er det muligt for kunderne at oprette sig i Butler Loftets kundeklub. Det gør det blandt andet nemt at danne et overblik over ordrehistorik og returnering.

Digitalisering har været en afgørende faktor for Butler-Loftets vækst. Hands har i flere år været Butler-Loftets primære digitaliseringspartner.

Butler Loftet håndterer deres salg fra et dedikeret weblager samt fra tre fysiske butikker. Hands har optimeret ordrebehandlingen med differentierede funktionaliteter i butikker og på weblager.