Vejle-butik med dedikeret webshop-lager sælger til hele landet.

Sammen med A´poke har vi designet og udviklet webshoppen apokevejle.com, der har en lagerintegration til kassesystemet i butikken.

Kunde

A´poke

Service

Webshop

Periode

2017 → Aktiv

Multibrand-butik og webshop

I hjertet af Vejle ligger Tina Fuglsang og Lone Haugaards hjertebarn, A´poke, der er en cool og farverig livsstilsbutik målrettet kvinder. Butikken åbnede i 2016 og allerede året efter, gik A´poke online med hele varesortimentet på apokevejle.com. For ingen skal snydes for deres nøje udvalgte sortiment af tøj, smykker og livsstilsprodukter.

Siden 2017 er det kun gået en vej - fremad. Efterspørgslen på det seje mix af farver, kontraster og unikke prints, som man kan finde i butikken, er i den grad blevet matchet online.

Hands har været ombord som digitaliseringsbureau siden dag 1. Vi skalerer forretningen sammen. Det gør vi blandt andet ved at sikre, at oplevelsen i den fysiske butik videreformidles online. Samtidig optimerer vi ordrebehandling og lagerstyring i butikken og på webshoplageret, så flere ordrer ikke bare betyder mere manuelt arbejde og flere kedelige udgifter.

Få automatisk besked om nye projekter

Vi giver kun lyd fra os 12 gange om året (eller under). Så ingen grund til at frygte en perfect mail storm.

Få automatisk besked om nye projekter, når vi komm

Vi giver kun lyd fra os 12 gange om året eller under. Så ingen grund til at frygte en perfect mail storm.