Vejle-butik med dedikeret webshop-lager sælger til hele landet

Sammen med A´poke har vi designet og udviklet webshoppen apokevejle.com, der har en lagerintegration til kassesystemet i butikken.

Kunde

A´poke

Service

Webshop

Periode

2017 → Nu

Multibrand-butik og webshop

I hjertet af Vejle ligger Tina Fuglsang og Lone Haugaards hjertebarn, A´poke, der er en cool og farverig livsstilsbutik målrettet kvinder. Butikken åbnede i 2016 og allerede året efter, gik A´poke online med hele varesortimentet på apokevejle.com. For ingen skal snydes for deres nøje udvalgte sortiment af tøj, smykker og livsstilsprodukter.

Siden 2017 er det kun gået en vej - fremad. Efterspørgslen på det seje mix af farver, kontraster og unikke prints, som man kan finde i butikken, er i den grad blevet matchet online.

Hands har været ombord som digitaliseringsbureau siden dag 1. Vi skalerer forretningen sammen. Det gør vi blandt andet ved at sikre, at oplevelsen i den fysiske butik videreformidles online. Samtidig optimerer vi ordrebehandling og lagerstyring i butikken og på webshoplageret, så flere ordrer ikke bare betyder mere manuelt arbejde og flere kedelige udgifter.