Avanceret gaveindpakning, der ikke er set før
Vi har en kunde, der sælger lingeri. Alle, der nogensinde har set en amerikansk rom-com ved, at lingeri er en gave-klassiker. Men gaveindpakning på en webshop rummer også en UI-udfordring, som vi ikke har set løst på nogen webshop endnu.

Den udfordring har vi fundet på en løsning til nu og måske der er interessant for din webshop?
Hvad er udfordringen?

Standarden for valg af gaveindpakning i kurven er, at man enten kan vælge gaveindpakning på ordreniveau, hvorefter man skriver i et kommentarfelt i checkout, hvilke varer der skal pakkes ind og hvordan.

Alternativet er at vælge gaveindpakning på ordrelinjeniveau, så hvis man har en kurv med 5 varer i, så kan 1 eller 2 af dem markeres til gaveindpakning.

Men hvad så hvis man ønsker en af ordrelinjerne pakket ind for sig og 2 andre ordrelinjer pakket ind sammen?

Det har der ikke været en løsning på - før nu!

Herunder har vi inkluderet skitser på vores løsning.

Step 1 viser hvordan man med vores løsning vælger gaveindpakning på én ordrelinje og step 2 viser hvordan man efterfølgende kan vælge, at få pakket 2 ordrelinjer ind sammen.

Step 1
Step 2
Er det ikke smart? Det synes vi.
Løsningen findes ikke endnu, men den er estimeret til 35.000 kr. Fordi det er et estimat i den høje ende, så forsøger vi at finde dækning på projektet på tværs af flere samarbejdspartnere.

Hvis du er interesseret i at få den skitserede løsning, så skal du derfor rette henvendelse til Lukas på lukas@wearehands.dk.